Røykeslutt
 

 

Den følelsen når arbeidsplassen tilbyr gratis røykesluttkurs og åpner opp for at en kan ta med en venn som ikke jobber på samme sted, og du kjenner noen som virkelig strever med å slutte og i neste sekund tar deg selv I å vurdere å begynne å røyke for å melde deg på og hjelpe den ene vennen.. 

(Tips: det står mye bra på www.slutta.no  som er en side for de som prøver å slutte å røyke. Jeg røyker ikke selv, men det er mye god informasjon på denne siden enten du skal slutte selv, eller kjenner noen som holder på å slutte. Det er snakk om større forståelse for hva personene går igjennom når de slutter å røyke. Det står også beskrevet hva røyk gjør med kroppen som kan Være noe å vise tenåringen kanskje?)

 

#denfolelsen #denfølelsen #slutte #venn #røyk #blogg #blogger #blog #2017 #nyttårsforsett 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

continues

continues

36, Oslo

Tanken er at denne bloggen skal være mitt fristed hvor jeg kan skrive om det jeg ønsker enten det er hobby, hverdagsøkonomi, oppskrifter, anbefalinger av filmer og serier eller spill og bøker. Jeg ønsker ikke å binde meg til ett tema på denne bloggen, men skrive om det som til enhver tid opptar meg. Hver dag vil jeg poste noe jeg har valgt å kalle "dagens følelse" og en dag i uka vil jeg ha et lenger innlegg med ulike temaer.

Kategorier

Arkiv

hits ToppBlogg - toppliste for bloggere