Vipps

 Den følelsen når du sender penger via vipps og de ikke går igjennom og du ser deg nødt til å sende en klage fordi du tror det har oppstått en teknisk feil og det viser seg at du har prøvd å sende pengene igjennom chat funkjsonen i appen.

(For å prøve å rette opp i flausa, og kanskje føle meg litt bedre, sendte jeg svar på eposten jeg fikk fra vipps for å beklage bryderiet, og bekrefte at det stemte at jeg hadde brukt chat funksjonen som de antydet i eposten. Det jeg ikke tenkte på var at det var en noreply epost så den kom aldri igjennom. Får skylde på at det var fredag den 13 da dette skjedde, selv om jeg ikke er overtroisk :D )

#vipps #økonomi #teknisk #ferdighet #blogg #blogger #hverdag #penger #bank #app #2017 #flause #flau #morgen #godmorgen #dag #kveld 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

continues

continues

36, Oslo

Tanken er at denne bloggen skal være mitt fristed hvor jeg kan skrive om det jeg ønsker enten det er hobby, hverdagsøkonomi, oppskrifter, anbefalinger av filmer og serier eller spill og bøker. Jeg ønsker ikke å binde meg til ett tema på denne bloggen, men skrive om det som til enhver tid opptar meg. Hver dag vil jeg poste noe jeg har valgt å kalle "dagens følelse" og en dag i uka vil jeg ha et lenger innlegg med ulike temaer.

Kategorier

Arkiv

hits ToppBlogg - toppliste for bloggere